Digital2 Logo

Digital2

Din leverandør af software og cloud services

Digital2 leverer professionelle softwareløsninger og softwarelicenser i Danmark, både til traditionelle operativsystemer men også web og cloud baserede online tjenester. Vi specialiserer os i licensrådgivning, licens optimering og nu, mere end nogensinde, i udvikling og support af cloud-baserede tjenester.

Vores Differentiering

I stedet for overflødige infrastrukturer og hierarkier, prioriterer vi effektivitet og kundeengagement. Vi fokuserer på direkte og hurtig kommunikation, sikrer at vi konstant holder fingeren på pulsen, og leverer løsninger, der respekterer både produktets integritet og kundens behov.

Web og Cloud-baserede Tjenester

Vi er stolte af vores inhouse kompetencer og muligheder for at tilbyde skræddersyede online web og cloud-løsninger. Uanset om det er dataopbevaring, applikationsudvikling eller integrerede services, er vi gearet til at levere førsteklasses tjenester tilpasset dine behov. Vores Web og Cloud koncept kalder vi WEbMerchant og du kan se flere detaljer på https://webmerchant.dk

Automatisering og Procesoptimering

Vores automatiseringsløsninger er designet til at hjælpe virksomheder med at optimere deres arbejdsprocesser, reducere manuelt arbejde og øge effektiviteten. Vi hjælper med at identificere områder, der kan drage fordel af automatisering, og implementerer løsninger, der skaber merværdi. Det kan være standard software løsninger men vi udvikler også selv løsninger.

Online Support

Vores dedikerede supportteam er klar til at yde assistance til din software løsning, din hjemmeside eller anden cloudbaseret løsning. Uanset om det drejer sig om tekniske spørgsmål, funktionalitetsproblemer eller vejledning, sikrer vi, at du får den nødvendige hjælp, når du har brug for den. Du kan booke en tid fra en supporter fra vores helpdesk platform.

Tæt Samarbejde med producenterne

For at sikre, at vi altid leverer de nyeste og mest effektive løsninger, opretholder vi et dybt seriøst samarbejde med vores producenter. Dette betyder, at vores kunder drager fordel af vores insider-viden og direkte adgang til specialiseret support.

Store og små software løsninger

Vi leverer hardware og softwareløsninger til nogle af de største virksomheder, skoler og offentlige institutioner i Danmark.

Inden for uddannelsessektoren, det offentlige og non-profit organisationer har vi bl.a. leveret software løsninger til Københavns Universitet, 3F, Kunstakademiet, Kriminalforsorgen, NOTA, Naturstyrelsen, Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder, Egmont Højskolen, Mercantec, Neurodan, Hovedstadens Ordblindeskole og mange, mange andre.

Vi kan levere store opgaver og løsninger fordi vi har den mangeårige erfaring, et fantastisk godt samarbejde med de respektive leverandører og producenter og så må vi i alt beskedenhed tilstå at vi kan lide det vi laver.

Bedre priser og bedre service

Prismæssigt er vi rigtigt godt med, du kan roligt regne med at du vil kunne få samme eller bedre pris hos Digital2 end hvad du kan andre steder.

Når du ringer til os på 70777301 i åbningstiden ml. kl. 9 – 16 på hverdage, så hjælper vi dig og gør vores yderste for at du skal få svar på dine spørgsmål. Det kan f.eks. være en rigtigt god ide at ringe til os hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal vælge i vores webshop. Sørg for at du har en e-mailadresse vi kan sende yderligere information til så vi f.eks. kan sende dig direkte links til det rette produkt eller den oplysning du skal bruge.

Når du skriver til os – alle ugens 7 dage, 365 dage om året, i eller uden for åbningstiden, vil du opleve at vi svarer hurtigt og høfligt tilbage, vi lader dig dele dine tanker og lytter på dig og vi lader dig ikke vente på svar der aldrig kommer. Vi insisterer på at du ikke må have været i kontakt med os uden at have en god oplevelse.

Du kan med fordel bruge kontaktformularen her.

Stort udvalg og mange varianter

Mange af de produkter vi forhandler findes i op til flere hundrede forskellige varianter. Derfor giver det ingen mening at være lagerførende af hvert eneste varenummer. Det ville forøge priserne ganske gevaldigt og for software certifikater er det ganske enkelt ikke muligt da de først skrives individuelt af producenterne når en autoriseret forhandler anmoder om det med alle de korrekte kundedata, så derfor foregår vores logistik således at alle fysiske produkter sendes direkte fra producent eller distrubutionskontor til slutkundens adresse og for så vidt angår virtuelle produkter, software downloads, elektroniske licensnøgler, serienumre, licensaftaler og lign, så går alle leveringer altid ind over vores egen logistik og vi godkender hver eneste levering før den videredistribueres til endelig levering til den ønskede e-mail.

Samlet set sparer alle parter tid og penge, og den samlede besparelse kan findes direkte på prisen. Vi bestræber os på at være Danmarks mest konkurrencedygtige og foretrukne software forhandler.

Hvad vi ikke har inhouse – herunder f.eks. support ved fysiske netværksinstallationer, træning og kursus – har vi i form af et veletableret netværk af specialister og outsourcede ressourcer.

Vi ønsker dig velkommen hos Digital2 .

Benyt vores webshop her – eller kontakt os her.