Priser, produkter og bestilling

Vi ønker at gøre det så nemt som overhovedet muligt at bestille software, uanset om du er privat, virksomhed eller offentlig institution. Der kan være forskellige behov for bestilling, derfor har du flere muligheder. 1. Brug vores webshop hvor du kan finde de fleste standard varer. 2. Brug prislisterne nedenfor og bestil med formular. 3 Send os en e-mail . 4. Ring til os på 70777301.

I prislisterne nedenfor kan du hente aktuelle varenumre, produkter og priser tilpasset til netop dine behov uanset om du indkøber på vegne af en virksomhed, en offentlig institution, uddannelsesinstitutioner eller Non-profit organisation. Alle priser og produkter opdateres dagligt. Se vejledning om bestilling længere nede på denne side.

Standard produkter

Her kan du som privat eller  virksomhed hente prisliste på almindelige standard software varer.

Hent prislisten hér

 

Offentlige institutioner

Her finder du prisliste tilpasset til offentlige institutioner.  Det kan f.eks. være kommuner, forsvaret, ministerier, styrelser og kirker.

Hent prislisten hér.

Uddannelsesinstitutioner

Skoler og uddannelsesinstitutioner opnår hélt særlige rabatter på indkøb af softwareløsninger, her er EDU/Academic prislisten.

Hent prislisten hér

I prislisterne har vi udvalgt de mest populære standard produkter. Digital2 har mere end en million varenumre så derfor, hvis du skal have et særligt produkt udover hvad du finder i prislisterne eller webshoppen så skal du benytte muligheden “Anmod om et tilbud“.

Sådan bestiller du

Find det ønskede produkt i den prisliste der passer til dit behov overfor. Her til højre angiver du varenummer, antal og dine kundeoplysninger. Send formularen, og så enkelt er det faktisk. Vi klarer resten.

E-faktura (EAN)

Hvis du indkøber på vegne af en offentlig eller uddannelsesinstitution kan du benytte EAN nummer. Se vores handelsbetingelser for yderligere detaljer.

Køb for private

Hvis du indkøber som privat person vil vi fremsende faktura for din bestilling og levere bestilte varer når vi har modtaget betaling.

 

Product bestilling

Bekræft venligst

6 + 13 =

Skriv til os for manuel håndtering

Vi ved godt at der kan være behov for afklarende spørgsmål, tilbud eller noget helt andet inden du bestiller, det er hélt normalt. Hvis du ikke ønsker at benytte denne side til bestilling, så kontakt os blot. Det kan du gøre ved at ringe på 7077 7301 eller ved at skrive til os fra kontaktsiden hér.