Painter

Sådan leverer vi software

Når du afgiver en bestilling hos Digital2 ApS, indledes en manuel godkendelsesproces. Dette trin tjener som en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at vi kan imødekomme dine forventninger til det bestilte produkt, i overensstemmelse med internationale standarder for softwarelevering.

Leveringspolitik: Vi stræber efter at levere bestilte varer så hurtigt som muligt på hverdage i normal kontortid. I visse tilfælde kan der dog være mulighed for omgående levering og levering under helligdage og weekender.

Gebyrfri Elektronisk Levering: Der pålægges aldrig ekstra gebyrer for elektronisk levering af software.

Leveringstider: Hver enkelt softwareprodukt på vores hjemmeside er mærket med en estimeret leveringstid. For præcise og opdaterede oplysninger, besøg venligst den relevante produktside.

Processen for Elektronisk Download:

  1. Godkendelse af Ordre: Efter manuel godkendelse sendes din ordre til logistikafdelingen.
  2. Licensnøgle: Logistik frigiver en licensnøgle for det ønskede produkt.
  3. Specialsoftware: For virksomheder, skoler og offentlige institutioner, der bestiller specialsoftware, kan der forventes en leveringstid på 1-2 dage. Dette skyldes internationalt godkendte processer for tilknytning af slutbrugerens navn og identitet til et licenscertifikat.
  4. Standardsoftware: Standardsoftwarelicenser leveres normalt enten umiddelbart eller inden for få timer.
  5. E-mail Levering: Ordrer til elektronisk download sendes til den e-mailadresse, der er angivet ved bestillingen.

Vores praksis er i overensstemmelse med de internationale standarder for digital softwarelevering, hvilket sikrer en effektiv, pålidelig og sikker proces for vores kunder.