Snagit 2024 – Hvad er nyt?

okt 3, 2023

Snagit 2024

TechSmith Snagit har introduceret flere nye funktioner og forbedringer i version 2024 sammenlignet med version 2023. Her er nogle af de væsentligste opdateringer og tilføjelser:

  1. Video Kombination: Snagit 2024 giver brugerne mulighed for at kombinere flere videooptagelser til én enkelt fil, hvilket sparer tid og reducerer behovet for gentagelser.
  2. Klik Animationer og Cursor Highlights: Disse nye funktioner gør det nemmere at guide seere gennem videoer ved at vise præcis, hvor og hvornår der klikkes.
  3. Nyt Start Tema og Stempel Samlinger: Version 2024 introducerer et nyt friskt farvetema samt moderne stempelsamlinger, der hurtigt kan tilføje stil og klarhed til skærmbilleder.
  4. Forbedret Integration med Microsoft Teams: Denne version gør det lettere at dele billeder og videoer direkte til Microsoft Teams, hvilket fremmer hurtigere samarbejde og beslutningstagning.
  5. Opdaterede Læringsressourcer: Snagit 2024 har forbedret sine læringsressourcer for at hjælpe brugere med hurtigt at finde vejledninger og opdage nye funktioner.

Disse opdateringer er designet til at forbedre arbejdsprocesser og gøre kommunikation mere effektiv, især i fjernarbejde og hybride arbejdsmiljøer.

Se mere om Snagit versioner her: https://www.techsmith.com/snagit-compare-versions.html