Ny TechSmith site license

maj 31, 2023

TechSmith site license - En ny mulighed

TechSmith har netop lanceret en ny type site license. En simpel løsning der skal gøre det nemmere for Snagit og Camtasia brugere at udrulle softwaren til hele netværket af brugere til en yderst fair pris.

Licensmodelen hjælper dig med at styrke din virksomhed i hurtigere kommunikation og mere effektivitet med TechSmith Snagit og Camtasia. UAnset om det er Snagit, Camtasia eller begge dele – vi har et så har vi en god licensmodel til dig.

TechSmiths Snagit og Camtasia er markedsledere inden for asynkrone visuelle kommunikationsværktøjeri Fortune 500 og top Higher Ed. Hver dag har asynkron kommunikation vist sig at forbedre tidsstyring og produktivitet, reducere mødetræthed, inkludere flere forskelligartede ideer og meninger, og forbedre samarbejdet.

Fra en enkelt placering op til hele din organisation, har vi en site-licensmodel, der kan hjælpe med at styrke din virksomhed til at kommunikere hurtigere og mere effektivt med TechSmith Snagit og Camtasia. Hvad enten det er Snagit, Camtasia, eller begge – vi har et site-program til dig.

Udnyt fordelene ved video/billeder både internt og eksternt. Gør det muligt for medarbejdere at være mere produktive, samtidig med at der tilbydes en standardiseret måde at skabe indhold og dele ideer på.

  • Ubegrænsede installationer
  • Globale eller specifikke lokationer
  • Ubegrænsede opdateringer og opgraderinger
  • Priser
    » Baseret på det samlede antal ansatte.
    » Fast årlig betaling (Ingen prisstigninger)
    » Treårig aftale
 Site LicenseVolume License
Hvem får adgang?AllePer bruger
BetalingÅrligtLicens + årligt
Licensperiode3 års abonnementPermanent
BrugerstyringNejJa
Dedikeret supportJaNej

Mere information

Digital2 har adgang til mere end 1 million varenumre og vi kan umuligt liste dem alle på hjemmesiden. Software priser er ofte påvirket af brugertype, antal og variant.

Ønsker du hjælp til produkt, priser eller et konkret beregnet tilbud, så benyt denne formular.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet