Altova XMLSpy

Det oftest stillede spørgsmål vi får vedrørende Altova XMLSpy er hvilken udgave der anbefales. Skal man vælge Professional eller Enterprise?

For at svare på det spørgsmål så skal det afklares hvordan i arbejder i jeres organisation, men helt kort så indeholder XMLSpy Enterprise flere funktioner end Professional.

3-way XML differencing

En af Enterprise funktionerne der adskiller sig fra Professional er – 3-way XML differencing – altså muligheden for i detaljer at sammenligne og analysere tre XML dokumenter på samme tid.

Denne funktion er fordelagtig for udviklere, teams eller organisationer, der arbejder med komplekse XML-strukturer der kræver omfattende sammenligninger, versionsvalidering og ikke mindst muligheden for at spore ændringer mens samarbejdet i udviklingen styrkes.

Chart visualization of profiler data

En anden populær funktion er – Chart visualization – der hjælper med visualisering af profileringsdata med en grafisk repræsentation der hjælper med at analysere og optimere XML-behandlingen.

Assigning & verifying XML digital signatures

XMLSpy Enterprise skiller sig også ud fra Professional udgaven ved at give brugerne mulighed for at tildele og bekræfte digitale signaturer på XML-dokumenter.

XSLT Tools

Profesional udgaven underholder XSLT funktioner.

Herunder en XSLT editor, debugger og understøttelse for Java, C#, JavaScript og VBScript. Enterprise indeholder eksklusivt også hastighedsoptimering og profileringsfunktion der blandt andet hjælper udviklere med at identificere flaskehalse og optimere ydeevnen for at opnå hurtigere og mere effektive transformationer.

Generelt hjælper XSLT Tools med at effektivisere arbejdsgange, forbedre XML-dataintegration samt tilpasninga af XML-dokumenter til forskellige formater eller formål.

Schema-based code generation

Schema-baseret kodegenerering i Altova XMLSpy Enterprise giver brugeren mulighed for at generere programmeringskode automatisk ud fra XML Schema-definitioner.

Ved at analysere XML Schema-filer kan denne funktion generere kode i forskellige programmeringssprog som Java, C#, C++, VB.NET og mange andre. Dette sparer brugerne for tid og besvær med manuelt at oprette og implementere kode til at håndtere XML-data baseret på Schema’en.

Den væsentligste forskel på Altova XMLSpy Professional og Enterprise

Der er i det hele taget en række afgørende forskelle på de to løsninger men kogt hélt ind til kernen er det effektivitet og produktivitet.

Forskellen er muligheden for XML-databaseintegration, webtjenesteudvikling og -testning, SOAP-fejlfinding, JSON-redigering og konvertering samt understøttelse af større XML-filer og projekter. Enterprise Edition er designet til at håndtere større og mere komplekse XML-udviklingsprojekter.

Den er velegnet til større udviklingsteams og organisationer, der har behov for omfattende værktøjer til XML-udvikling, databasedrift og integration af webtjenester. Hent hele listen over forskelle hér.

Prisforskellen mellem Altova XMLSpy Enterprise Edition og Altova XMLSpy Professional Edition varierer i forhold til valg af licenstype (Per installation, samtidige brugere eller navngivne brugere.

For at få den nøjagtigt pris for præcist den løsning der passer til jeres organisation beregner vi et tilbud baseret på dine ønsker. Det anbefales at bruge nedenstående formular, så kommer vi retur med et uforpligtende tilbud og betingelser.

 
 

Relaterede Altova XMLSpy produkter

Se alle produkterne fra altova her

Tags: