TechSmith Camtasia 2023

TechSmith Camtasia 2023 er nu tilgængelig. Hvis videomateriale en stor del af din forretningsstrategi for 2023 så har du brug for Camtasia – Camtasia er en alt-i-en skærmoptager og videoredigeringssoftware. Med blot et par klik kan du optage alt, der sker på din skærm og omdanne det til flotte videoer, der inspirerer, forklarer og underviser. Camtasia-videoer kan oprettes fra skærmoptagelser, powerpoint-præsentationer, videoklip, billeder og mere, hvilket gør det lettere end nogensinde at vise, hvad du ved … uanset om du har tidligere erfaring.

Dét får du med TechSmith Camtasia 2023

 • Camtasia har en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for alle at oprette professionelle videoer uden nogen tidligere erfaring i videoredigering
 • Optag din skærm, webcam, mikrofon, systemlyd og cursor bevægelser, og tag dine skærmoptagelsesvideoer til et helt nyt niveau
 • Træk og slip animationer, overgange, tekst talebobler, musikspor og mere direkte til tidslinjen.
 • Del direkte til populære webdestinationer som YouTube eller eksporter i en række formater til intern eller ekstern distribution
 • Nye spændende funktioner i Camtasia 2023:
  » Cursor sti-redigering, udskiftning og tilpasning
  » Dynamiske bevægende baggrunde
  » Filter- og vignetteeffekter
  » Animationsfarvejustering af vektor-lottie
  » Hjørnefastgørelse af videoer eller billeder
  » Nem redigering af mediesti
  » Linjaler og guider i Camtasia-editor
  » Omvendt afspilning af videoklip / lydstrømme inden for video-medier
  » Baggrundsfjernelse

  Med Camtasia er det nemt at oprette professionelle videoer, selv hvis du aldrig har prøvet videoredigering før. Fang alt, hvad der sker på din skærm, inklusiv webcam, mikrofon og cursor data, og drag-and-drop en række redigeringsværktøjer til tidslinjen for at tilføje animationer, tekst, musik og mere. Del dine videoer direkte på populære websteder som YouTube eller eksporter dem i en række formater til intern eller ekstern distribution. Med nye funktioner som cursor sti-redigering, dynamiske bevægende baggrunde og filtereffekter, kan du skabe unikke og imponerende videoer, der skaber opmærksomhed. Gør din videoproduktion lettere med Camtasia 2023!

Se Videoen “What’s New in Camtasia 2023”

 

Relaterede TechSmith Camtasia produkter

Se alle produkterne

Tags: