Altova ® ESEF XBRL Add-in for Excel

nov 4, 2022

Altova seneste 2023 versioner

Introducerer en helt ny XML Schema Manager. XML Schema Managerer en centraliseret måde at administrere og installere industristandarder på. De nye produkter er Altova Work in Process (WIP) og Altova® European Banking Authority (EBA).

De seneste Altova-softwareversioner

Altova’s version 2023 introducerer en ny XML Schema Manager, der giver en centraliseret måde at administrere og installere industristandardskemaer til brug med Altova XML-værktøjer.

Du kan nu vælge den længe ventede mørke tilstand og en skarp ny lystilstand i både XMLSpy og MapForce. Understøttelse af yderligere EDI-, database- og XBRL-teknologier er blevet tilføjet, og et helt nyt produkt til opbygning af gyldige ESEF XBRL-rapporter direkte i Excel.

NYT! Altova® ESEF XBRL-tilføjelse til Excel

  • Altova® Work in Process (WIP):  Bygge- og anlægsbranchen giver byggeentreprenører mulighed for at indtaste igangværende data ind direkte i Excel. Dette giver entreprenører mulighed for hurtigt at få deres data ind i XBRL og muliggør rettidigt og effektivt forbrug af kautionsinteressenter ved at eliminere datavaliditetsfejl og behovet for genindtastning.
  • Altova® European Banking Authority: Et reguleringsagentur for Den Europæiske Union. EBA XBRL-arkiveringsreglerne er oprettet, som definerer retningslinjer for indsendelse af XBRL-instansdokumenter af rapporterende enheder.

 
Se alle produkterne fra Altova

Tags: