Snagit 2023

TechSmith Snagit 2023 er frigivet den 25. oktober 2022. Med den nye version følger også en række nye funktioner. Se dem her og se sammenligningen med de tidligere udgivelser.

Hvad er nyt i TechSmith Snagit 2023?

Med Snagit 2023 er det blevet endnu nemmere at udtrykke sig selv og kommunikere hélt klart og tydeligt i dit daglige arbejde. Du kan dele dine illustrative billeder og optagede videoer til enhver tænke lig platform.

Du kan også bruge TechSmiths egen platform Screencast når du vil dele et link til et billede, en animation eller video har skabt hvad end det er med eller uden illusrationer.

Med den nyeste udgivelse af Snagit – version 2023 – får du et væld af intuitive funktioner samt nogle nye og forbedrede favorit funktioner. Særligt de to nye fuktioner Screen Draw og Share Link er værd at fremhæve.

De nye funtioner:

  • Screen Draw: Du kan nu tilføje illustrationer, med pile, firkanter og trinnumre i realtid imens du optager, modsat tidligere hvor du måtte tegne og illustrere bagefter optagelsen. Farverne kan tilpasses, og hvert element, der tilføjes, fader automatisk ud efterhånden som videoen skrider frem.
  • Share Link: Nu kan du med et enkelt klik dele til Screencast eller bruge rullemenuen til hurtrigt at vælge en delingstjeneste. Faktisk kan du kontrollere adskillige muligheder fra rullemenuen; Du kan tilpasse værktøjslinjen eller bruge forudindstillinger til hurtige delinger. Du kan også bruge den nye Share a Link-funktion til hurtigt at få indholdet videre til samtalen i teamet.

Hvordan er Snagit 2023 anderledes fra tidligere versioner?

Hvis du allerede har været brugere af tidligere verisoner af Snagit så har vi hér lavet denne sammenligningstabel til dig så du hélt præcist kan se hvilke funktioner der er nye og hvilke du fortsat kan benytte i version 2023. 

https://www.techsmith.com/snagit-compare-versions.html

Tags: