Gør hvert eneste billede til dit bedste billede med PaintShop Pro 2023, et avanceret fotoredigeringsværktøj, med et alsidigt udvalg af professionelle redigeringsmuligheder, grafiske designværktøjer og tidsbesparende AI-baserede løsninger.

PaintShop Pro er for de passionerede fotoentusiaster, der ønsker at gøre hvert eneste billede til deres bedste; PaintShop Pro 2023 er et avanceret fotoredigeringsværktøj, der leverer en alsidig række af professionelle redigerings- og grafiske designværktøjer, tidsbesparende AI-baserede løsninger og er utrolig fleksibelt med flere arbejdsområder og for PaintShop Pro 2023 Ultimate brugere får man en ekstra bonuspakke med premium-software inkluderet.

 

Forskellen på PaintShop Pro og PaintShop Pro Ultimate:


PaintShop Pro 2023 - Compares2

 

Relaterede produkter

Se alle produkterne

 

Om Paintshop Pro 2023

Et komplet fotoredigeringsstudie

Forbedre billeder med AI

Stol på kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi for at forbedre billeder med et enkelt klik for øjeblikkeligt at gøre hvert billede til det bedste billede.

Rediger billeder som en professionel

Rediger, retoucher og ret dine fotografier med et omfattende værktøjssæt designet til alle færdighedsniveauer.

Lav grafik og design

Arbejd med intuitiv tekst, pensler, teksturer, mønstre, tegne- og maleværktøjer for at producere inspirerende designs.

Tilføj effekter for effekt

Eksperimenter med hundredvis af kreative filtre og sjove effekter for at gøre dine fotos personlige og originale at dele og udskrive.

Vælg mellem flere arbejdsområder

PaintShop Pro handler om udvælgelse og tilpasning, og tilbyder flere arbejdsområder, du kan lave dine egne, så de fungerer mest effektivt.

Hvad er nyt i PaintShop Pro 2023?

Bag hvert show-stoppende billede er ægte intelligens. Meget effektive funktioner og værktøjer drevet af kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi gør at skabe noget virkelig originalt og opnåeligt med denne fotoredigeringssoftware.

AfterShot Lab

Nyd kraftfuld og komplet redigering af RAW-filer med et stort udvalg af værktøjer på pro-niveau, der er tilgængelige i det nye AfterShot Lab, nu i PaintShop Pro. Der er ikke behov for ekstra applikationer eller for at køre flere redigeringsprocesser parallelt med tidsbesparende og strømlinet RAW-billedredigering.

Rammeværktøj

Berig de visuelle historier, dine billeder fortæller! Opret former (klippede masker) baseret på symmetriske og forudindstillede former eller endda vektortekstobjekter – eller konverter allerede eksisterende vektorobjekter og tekst til figurer – alt sammen med et forbedret rammeværktøj. Fyld derefter figurer med billeder, mønstre eller farver for at opnå bestemte effekter – surrealistisk, avantgarde, legende eller enhver anden.
Se video

Fokus stabling

Bliv skarp og klar med den nye Focus Stacking, der gør det muligt at blande flere billeder af den samme scene, taget ved forskellige fokusafstande, for at skabe en endelig sammensætning med en større dybdeskarphed (DOF) end nogen af ​​de individuelle kildebilleder.

Forhåndsvisning af blandingstilstand i realtid

Udnyt den nye forhåndsvisning af blandingstilstand i realtid til at kontrollere lagblandingsresultater på farten ved at holde markøren over valgmulighederne på rullelisten i lagpaletten. Bland kreativt og tjek med det brugervenlige og intuitive Blend Mode-værktøj.

Snap til objekter

I dine projekter kan du justere objekter med præcision på ingen tid med den nye Snap to Objects-funktion. Brug afgrænsningsrammen til præcist at snappe to objekter sammen med en automatiseret kontrol på højt niveau og undgå ekstra trin i redigeringsprocessen.

Brugervenlighed og ydeevne

Nyd forbedringer over hele linjen! Udforsk det opdaterede layout på siden “Ny fra skabelon”, nu med mere synligt indhold plus nye muligheder for “Filter” og “Sortering” for at arrangere hurtig søgning efter temaemne. Få perfekte resultater med den præcise rotationsværdiinput og rotationsvinklekontrollen i vektorredigering. Se en ydelsesforbedring på 30 %, når du bruger Refine Brush, få support til de nyeste kameraer og meget mere!

Ægte. Intelligent. Kreativ.

Få præcis de resultater, du ønsker med PaintShop Pros innovative værktøjer og funktioner.
Paintshop Pro

Kraftige billedredigeringsværktøjer

Stol på et alsidigt udvalg af professionelle værktøjer i denne billedredigeringssoftware for at gøre hvert eneste billede til det bedste billede.

Væsentlige værktøjer

Beskær nemt områder af dit billede for at ændre fokus ved hjælp af kompositionsguider, Golden Ratio og Rule of Thirds. Tilpas størrelsen med lethed ved hjælp af en af ​​flere forudindstillinger, eller tilpas størrelsen med pixels, procent eller udskriftsstørrelse. Gendan og reparer gamle fotos med værktøjerne Scratch Remover og Fade Correction for at forbedre kontrast og farve til falmede fotos.

Justeringsværktøjer

Skift dine fotos ved hjælp af en lang række kraftfulde justeringsværktøjer, inklusive lysstyrke og kontrast, udfyldningslys og klarhed, fadekorrektion, hvidbalance, farvetone og mætning, fjernelse af støj, livlighed, skarphed, farvekorrektion og toneniveauer og kurver.

Værktøjer til udvælgelse og korrektion

Isoler det område, du vil vælge, med en række markeringsværktøjer, og forbedr dit valg med Refine Brush. Korriger automatisk forvrængninger, vignettering og kromatiske aberrationer i dine fotos med linsekorrektionsværktøjer, og brug værktøjet Ret ud til at rette en skæv horisont eller værktøjet Perspektivkorrektion til at få et billede til at se ud, som om det er taget fra en anden vinkel.

Understøttelse af RAW, HDR og 360° kamera

Udvid dine redigeringsmuligheder for RAW-filer ved hjælp af værktøjerne på pro-niveau i AfterShot Lab, som nu er tilgængelige i PaintShop Pro. Kombiner flere billeder af den samme scene med forskellige eksponeringer for at skabe ét fantastisk HDR-billede. Rediger billeder taget med et 360°-graders kamera ved at rette et billede op med rotation eller få det til at se ud i vater. Fjern og udskift automatisk et stativ eller frembring en interessant ‘planet-lignende’ effekt.

Tidsbesparende værktøjer

Reducer gentagelser og fremskynd komplekse fotoredigeringshandlinger med scripts. Optag en række redigeringer som et script til at anvende på ethvert billede, når som helst. Automatiser redigeringer af flere fotos på én gang med batchbehandling som f.eks. tilføjelse af et vandmærke, billedramme eller blot at ændre størrelse.

Tags: