FineReader

FineReader PDF 16

FineReader platformen fra ABBYY er rygraden i den digitale transformation i enhver centraliseret organisation. Med den nye FineReader 16 optimeres resultaterne yderligere, så uønskede hændelser registreres med den nødvendige hastighed i en stadig hastigt stigende digital verden.

Derfor skal du skifte til FineReader PDF 16?

  • Ribbon-style user interface: Ny RIBBON bruger-grænseflade gør det lettere at navigere og opdateret grafik hjælper dig med at arbejde med PDF-dokumenter, endnu bedre og endnu hurtigere.
  • Nyt! “Organize Pages” tool: Bliv mere produktiv, når du administrerer PDF-sider og omarrangerer PDF-dokumenter med de nydesignede og forbedrede sideværktøjer og et nyt “Organiser sider”-værktøj.
  • x64 nature: FineReader PDF 16 er en 64-bit applikation til øget ydeevne på x64 Windows-platforme.
  • Simplified license management & improved deployment for organizations:  Understøttelse ved implementering i Microsoft Azure, forenklet licensopdateringsproces, nyt WIX-baseret installationsprogram og tilgængelig PDF Viewer
  • Improved OCR core: De seneste OCR-forbedringer giver mere præcis registrering i rekonstruktionen af dokumentlayout.
  • SVG-to-PDF:  Opret søgbare PDF filer fra dokumenter i vektor SVG-format, såsom tegninger, diagrammer og diagrammer

 

Lidt om FineReader

Et avanceret OCR-program gør det muligt at konvertere scannede dokumenter, PDF-filer og billeder til redigerbare og søgbare formater. Programmet bruger avancerede algoritmer til at genkende tekst fra forskellige kilder med stor præcision, selv når teksten er skæv eller af lav kvalitet. Det bevarer det originale layout og formatering af dokumentet, understøtter flere sprog og tillader batchbehandling for at øge effektiviteten. Derudover kan det automatisere gentagne opgaver og optimere arbejdsprocessen.

Tags: