Hvordan fungerer TechSmith-volumenlicenser? Vi har hér besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om volumenlicenser til Camtasia og Snagit.

1. TechSmith-softwaren er licenseret pr. bruger, så hvor mange computere kan jeg installere den på?
Hver bruger kan installere og bruge én kopi af softwareproduktet på op til to computere til eget brug, forudsat at der kun bruges én enhed på samme tid. Dette inkluderer hjem og arbejde eller en bærbar computer og stationær.

2. Hvad er forskellen mellem en enkeltbruger- og flerbrugerlicens?
En enkeltbrugerlicens inkluderer en licensnøgle for hver købt kopi. En flerbrugerlicens giver én licensnøgle til alle brugere baseret på antallet af købte licenser/brugere. Flerbrugerlicenser til Snagit og Camtasia starter ved fem brugere.

3. Hvad hvis der er arbejdsstationer eller netværk, hvor flere brugere logger på en enkelt computer?
TechSmith tilbyder licenser til delte arbejdsstationer (f.eks. en skoles klasseværelser eller computerbaserede træningsfaciliteter). Det adskiller sig fra vores traditionelle enkeltbruger- og volumenlicenser som er dyrere og ved det at der for skoler skal underskrives et aftale bilag. Dette skyldes brugen af produktet på de delte arbejdsstationsmiljøer. Kontakt os venligst for at oprette den nødvendige aftale om at bruge licenser på delte netværk.

4. Kan en licens overføres fra en bruger til en anden?
Licenstageren må ikke overføre licenser mellem brugere på kort sigt. Hvis en bruger permanent skifter afdeling eller forlader virksomheden, kan softwaren blive afinstalleret fra den oprindelige brugers maskine og gentildelt til en anden bruger inden for samme organisation. Kontakt TechSmith supporten for hjælp til dette. 

5. Kan en flerbrugerlicens bruges på flere geografiske steder?
Så længe den samme organisation er brugeren af softwaren, kan softwaren bruges på mere end ét geografisk sted. Hver bruger, uanset placering, tæller med i det samlede antal brugere, der er licenseret af organisationen.

6. Tilbyder TechSmith virksomhedslicenser?
Ja! TechSmith tilbyder site license licenser, der kan bruges til at give hele organisationer adgang til Snagit, Camtasia eller begge dele. DIGITAL2 er som autoriserede TechSmith forhandlere i mere end 10 år eksperter i at oprette og vedligeholde site license licenser. Kontakt os for en snak om netop jeres behov for antal, produkt og licenstype.

7. Hvad skal jeg gøre hvis jeg har mistet min licensnøgle?
Der sendes en e-mailbekræftelse for hver ordre, inklusive én nøgle til alle brugere pr. produkt. Gå til DENNE SIDE HOS TECHSMITH for hjælp til at finde og gendanne dine indkøbte licensnøgler.

TechSmith Icons

Tags: