Pinnacle Studio 26

Nyt Pinnacle Studio 26 med professionel videoredigering software til Windows, alt sammen med avancerede værktøjer. filmisk effekt Uovertruffen nøjagtighed af keyframes og høj ydeevne

Pinnacle Studio 26 er hurtigere, bedre og mere effektiv end nogensinde før.

Med den nye Pinnacle Studio har der været forkus på at forbedre produktets stabilitet, ydeevne og brugervenlighed. Du vil blive rigtigt glad for den smidige redigeringsproces fra det øjeblik, du installerer programmet.

Produktet er blevet forbedret direkte i kerneredigeringsprocesserne direkte ønsket og anmodet fra brugere – Så hvad der i forvejen var et af det mest populære videoredigeringsværktøjer er nu bare blevet endnu bedre.

Hvad er nyt i Pinnacle Studio 26?

FORBEDRET! Produktstabilitet: Denne udgivelse fokuserer hovedsageligt på produktstabilitet, kernefunktionsydelse og snesevis af fejlrettelser for at målrette forbedringer til mere end 200 unikke, brugeridentificerede scenarier.

FORBEDRET! Produktets ydeevne: Ydeevnen har virkelig fået et løft og er blevet implementeret på forskellige områder som f.eks. softwarelanceringstid, ressourceudnyttelse, interface og projektforhåndsvisning samt import- og eksporthastighed for at forbedre brugeroplevelsen.

FORBEDRET! Brugergrænseflade: Brugervenligheden er blevet væsentligt forbedret på tværs af hele grænsefladen, herunder installationsprocessen, kontrolpanellet, hjælp i produktet, værktøjstip og meget mere.

Hvilken version er den rigtige for dig?

Tags: