Sidste chance – Opgrader din gamle SketchUp Classic

jun 28, 2022

Opgrader din gamle SketchUp Classic

Opgrader til et SketchUp-abonnement og få 15 % – 20 % rabat hvis du allerede har en SketchUp Classic licens. Med det nyeste SketchUp få du adgang til de nyeste funktioner og fordele ved de nyeste teknologier – inklusive det nyeste produkt, SketchUp til iPad.

Med SketchUp 2022 og den spændende nye lancering af SketchUp iPad, tilbyder Trimble de gamle klassiske (evigvarende) licenskunder en ny mulighed for at opgradere til et SketchUp-abonnement med en attraktiv rabat: 20 % rabat på SketchUp Pro og 15 % rabat på SketchUp Studio-abonnementer, for både single og netværkslicensbrugere.

Har du hørt nyheden? SketchUp til iPad er ny inkluderet i et SketchUp Pro-abonnement! Endnu bedre, hvis du opgraderer din Classic-licens nu, sparer du 20 %.

Derfor skal du opgradere SketchUp Classic:

  • SketchUp til iPad: Den nyeste måde at udnytte kraften i 3D overalt. Tegn, stryg og klik dig frem til dit kreative geni med Apple Pencil og intuitive tegneværktøjer.
  • Hold dig opdateret: Få øjeblikkelig adgang til flere regelmæssige produktopdateringer. Arbejd smartere med tidsbesparende forbedringer i den seneste SketchUp-udgivelse.
  • Adgang til support: Forbind én-til-én med vores tekniske eksperter, hvis du støder på et problem.
  • Samarbejde, datahåndtering og fillagring: Udnyt Trimble Connects cloud-samarbejdsplatform med ubegrænset fillagring.
  • SketchUp Viewer: Se din 3D-model fra dit skrivebord, telefon eller i “mixed reality”.

Et SketchUp Pro-abonnement inkluderer SketchUp til web, LayOut, ubegrænset cloud-lagring, mixed reality-visning og meget mere! Med den nyligt lancerede SketchUp til iPad-app kan du udnytte kraften i 3D overalt. Tegn, stryg og klik dig frem til kreativt geni med Apple Pencil og intuitive tegneværktøjer. Endnu bedre, du får adgang til de nyeste og bedste funktioner, så snart de bliver tilgængelige.

 

Relaterede produkter

Videoer

YouTube: SketchUp – Tutorial for Beginners in 13 MINUTES! [ FULL GUIDE 2023 ]

Tags: