Camtasia 2022

Camtasia 2022 vender fundkommen og op ned på måden du laver videoredigering. Med den nye Camtasia 2022 får du masser af nye funktioner.

Camtasia 2022 fortsætter fra tidligere  udgivelser med at sænke barrieren for oprettelse af videoer og efterfølgende videoredigering. Med de nye funktioner, får alle på tværs af en organisation mulighed for nemt at producere videoer. Camtasia 2022 er den hurtigste måde at omdanne ideer til professionelt udseende videoer for alle teammedlemmer eller organisationer.

Kraftfulde nye funktioner i Camtasia 2022 inkluderer:

  • Blend Mode: Camtasia 2022 introducerer en ny effekt, der giver dig mulighed for at blande det visuelle fra to mediestykker. Blend Mode vil gøre dig i stand til at skabe et filmisk mærke med optagelser, b-roll eller et tilpasset udseende til skærmindhold.
  • Cursor path creation:  Opret engagerende videoer hurtigere med din mus eller markør som lead. En præcis markør kan fortælle historien.
  • Template/Asset Creation: Få et forspring med skabeloner og aktiver allerede i Camtasia. Vælg hurtigt det, du har brug for, og bring din video til live.
  • Spotlight (New in Windows) Kast lidt lys og fokus på dine videoer for at optimere fokus. Træk og slip denne visuelle effekt til dit medie, og juster egenskaberne til dit foretrukne udseende.
  • Outline Edges (New in Windows) Instantly transform your media into a simplified sketch of your on-screen content.

Camtasia 2022 inkluderer også et helt nyt bibliotek fyldt med over 1000 aktiver. Det opdaterede bibliotek indeholder mange nye kategorier af aktiver og elementer for at forbedre udseendet af enhver video.

Tags: