SketchUp

SketchUp for iPad er den nye, alsidige løsning til dig, der vil oprette, redigere og se 3D-modeller, uanset om du går rundt på byggepladsen, er på farten eller sidder på kontoret.

SketchUp for iPad – Nu kan du være kreativ på farten – den nye alsidige løsning til dig, der vil oprette, redigere og se 3D-modeller, uanset om du går rundt på byggepladsen, er på farten eller sidder på kontoret. Takket være understøttelsen af Apple Pencil, multi-touch bevægelser samt mus og tastatur kan du udnytte kraften fra 3D på din helt egen måde. Du kan hurtigt tegne, swipe og klikke, når du vil bringe din kreative vision til live.

Funktioner, du vil elske

  • Just Draw Mode – Så enkelt som at tegne med pen og papir, skab i 3D ved hjælp af din Apple Pencil.
  • Automatisk form – Doodle noget med en Apple Pencil (eller dine fingre!), og se det komme til live i 3D.
  • Opmærkningstilstand – Marker tegninger og overlejringsanmærkninger i 3D med forskellige stilarter, farver og streger.
  • Tilføj fototekstur – Importer billeder og tilføj virkelige fototeksturer ved hjælp af din iPads kamera.
  • AR-visning – Placer din 3D-model i det fysiske miljø ved hjælp af AR-tilstand, og se dine designs fra et nyt perspektiv.
  • 3D Warehouse – Sæt fart på din design-workflow ved at downloade over fire millioner præ-byggede modeller fra vores bibliotek, inklusive løv, inventar, apparater og møbler.
  • Live Components – Prototype hurtigt i 3D ved at trække parametrisk konfigurerbare modeller fra 3D Warehouse.

Oven i alt dette indeholder softwaren nu også et splinternyt interface med intuitive modelleringsfunktioner, der er udviklet specielt til iPad. SketchUp for iPad har de professionelle funktioner, som du har brug for. Det bliver ligeledes kombineret med den enkelhed, som du søger.

Tag et kig på de primære egenskaber:

Autoshape
Denne nye maskinlæringsfunktion giver dig mulighed for øjeblikkeligt at omdanne kruseduller til 3D-former. Du kan endda inddrage levende komponenter: Parametrisk konfigurérbare objekter, der tegner sig selv i realtid. Her sparer du virkelig tid!

Markup mode
Er du typen, som er vild med at redigere dine designs med en rød pen? OK. Så vi du elske denne feature. Med Apple Pencil kan du markere og tegne over de bedste 3D-modeller med forskellige formater, farver og streger. Når du er klar til at omdanne disse røde linjer til rigtige modeller, kan du hurtigt gentage dem i 3D ved hjælp af Apple Pencil.

AR-visning
Oplev dine projekter i det virkelige miljø ved hjælp af iPads effektive augmented reality-egenskaber. Mens du er i AR, kan du gennembladre alle de gemte scener og udforske din model i et uddybende 1:1-målestoksforhold.

Tilføj fototekstur
Hent inspiration fra den virkelige verden til dine projekter ved hjælp af iPads indbyggede kamera. Tag et billede, og anvend det som tekstur på enhver overflade i din model. Såre simpelt.

Trimble Connect
Altid forbundet. Trimbles Cloud-baserede løsning for projektstyring, Trimble Connect, er nu altid klar lige ved hånden. Med Trimble Connect kan du arbejde på den ønskede enhed – lige fra SketchUp Pro, SketchUp for iPad og SketchUp for Web. Du har altid adgang til den nyeste fil, så når arbejdet kalder, er du altid klar til at tage fat.

Funktionalitet på tværs af apps
SketchUp for iPad spiller også fint sammen med andre apps. Med USDz-eksportfunktionen kan du skabe modeller i 3D på SketchUp for iPad og derefter tegne eller male videre i forskellige andre apps, herunder Procreate og Morpholio Trace.

https://digital2.dk/product-category/software/sketchup-produkt/

Tags: