Corel tilbyder nogle af de nemmeste og mest intuitive verdenskendte designprodukter, der gør det muligt for eleverne at lære hurtigt og opbygge livslange designfærdigheder.

Studerende og lærere kan drage fordel af uddannelseslicenser, der typisk er 75 % billigere end kommercielle priser. Vi tilbyder rabatpauser, der starter fra så få som fem brugere. Skoler, gymnasier og universiteter kan også udstyre hele deres institution med en Corel Academic Site License (kendt som CASL) – en utrolig rabat på hele webstedet abonnementslicens, der indeholder op til syv af Corels førende softwareprodukter. Denne mulighed giver endnu større besparelsesgevinster sammenlignet med køb af individuelle uddannelsestilladelser.

Primary and Secondary school

Corel’s Classroom License tilbyder en overkommelig 15+1 “klasse og lærer”-licenspakke på tværs af en række produkter. Disse pakker giver et komplet udvalg af værktøjer til at hjælpe elever med grafisk design, fotoredigering, videoredigering, digital kunst og illustrationsprojekter.

  • For enkelt- eller flere produkt-IKT-pakkeinstallationer (maksimalt 16 computere) 1 lærer- og 15 elevpladspakke
  • Inkluderer CorelDRAW® Graphics Suite, CorelDRAW® Technical Suite, Painter®, CorelCAD™, PaintShop® Pro, VideoStudio® Pro og Pinnacle Studio™. En perfekt mulighed for en IKT-suite installation,
  • Support 24-timers adgang til Corels online vidensbase, gratis adgang til brugerfællesskaber, valgfri supportplaner, inklusive portefølje og specifik træning og support tilgængelig.

Skoler, gymnasier, universiteter og akademiske institutioner

Corel Academic Site License (CASL) er en site license / Campus abonnementslicens –  et eller tre år – herefter med valgfri årlig eller tre års fakturering og softwaren er således tilgængelig for hele institutionen.

  • The standard CASL includes CorelDRAW® Graphics Suite plus four more of Corel’s leading products: Corel® Painter®,  Corel® VideoStudio® Corel® PaintShop® Pro and Corel® PDF Fusion™. CASL comes as a one or three-year site option, covering the whole institution.
  • A premium version of CASL is also available and includes all of CorelDRAW Technical Suite the five leading products plus and ® CorelCAD™.
  • CorelSure Software Maintenance is included and provides free access to the latest version of the software during the term of the agreement.
  • Support CASL automatically includes CorelSure software maintenance which provides a greater level of support, advanced centralised controls, and guaranteed access to the latest operating system updates, devices and technologies with 24-hour access to Corel’s online Knowledgebase and Free access to User Communities.

Education licenses are perpetual, one-off purchases for a specific product, tailored to serve a set number of users, which can scale to cover a class-room, a department or site-wide installation, our education licenses offer the perfect solution. Priced at four levels, and available across the range of Corel products, the greater the number of student users, the greater the savings.

  • Available for CorelDRAW Graphics Suite, Corel Painter, Corel VideoStudio Pro, Corel PaintShop Pro, Corel WinDVD, CorelDRAW Technical Suite, CorelCAD™ , Corel WordPerfect Office and Corel PDF Fusion™
  • Optional CorelSure Software Maintenance support is available on an individual product license basis with 24-hour access to Corel’s online Knowledgebase, Free access to User Communities and Optional support plans, including portfolio specific Training & Support available.

For mere information om Corel Education licensering, kontakt os venligst.

Tags: